Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu alan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından binalmaktadır.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğru rahat oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Bunun dâhilin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanım sağlanabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok beden bünyesı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak Yangın Kapısı farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı nasıl bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Report this wiki page